PMS / PMDD

      "Een oplossing zoeken die bij jou past, is mijn doel."

PMS staat voor Pre Menstrueel Syndroom. Buikpijn, hoofdpijn, snel geïrriteerd, stemmingswisselingen, vermoeidheid, gespannen borsten, depressieve gevoelens of andere, soms onverklaarbare, maandelijks terugkerende klachten? Het kan zijn dat je last hebt van PMS. In Nederland heeft 25 procent van de vrouwen echt last van PMS, iedere maand weer, soms voor wel 30 tot 35 jaar! Blijf hier niet mee rondlopen.

PMDD staat voor premenstruele dysfore stoornis. Vooral de psychische klachten zijn bij PMDD extreem. Je voelt je extreem depressief, hebt heel erg last van wisselende stemmingen of boosheid.

Tijdens het consult van een uur, breng ik je klachten in kaart en kijk ik samen met jou of het PMS/PMDD is. 
Je krijgt uitleg over welke invloed je zelf hebt op je klachten en uitleg over de  vele verschillende soorten anticonceptiemiddelen en supplementen waarmee je klachten kan aanpakken.

Een oplossing zoeken die bij jou past, is mijn doel!

Voor het maken van een afspraak, klik hier.
Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering, verwijzing van een arts is niet nodig.


 

 

Pijnlijk borsten - Prikkelbaarheid - Angsten - Depressieve gevoelens - Lage rugpijn - Buikpijn -
Vocht vasthouden - Onregelmatige cyclus - Heftig bloedverlies - Woedeaanvallen en driftbuien -
Hoofdpijn - Onredelijk zijn - Libidoverlies - Een gespannen gevoel

Workshops Data - Aanmelden

Nieuw Workshops

Stress, opgejaagd gevoel, hartkloppingen, brandend maagzuur, slecht slapen, neerslachtig..
Hard werken is niet erg, adrenaline en cortisol zijn nuttig! Minder goed is het als je lichaam continu wordt bloodgesteld aan de stresshormonen, hierdoor treden er verstoringen op in de systemen van je lichaam. Als jij te maken hebt met klachten/signalen die je lichaam aangeeft en je loopt vast. Schrijf je dan in via het contactformulier voor onderstaande workshops, waarin je uitleg krijgt over de werking van je lichaam en handvaten krijgt hoe jij je lichaam zelf kan ondersteunen.

lees het hele artikel

Burn-Out, Depressie, Bijnieruitputting

"Het was een dag als vele anderen: thuis gekomen na een dag hard werken, even eten en door de kinderen van de sportvereniging halen. Maar deze avond zette ik de spullen in de gang en zei tegen mijn man: het is op, ik kan niet meer. Ik ben op de bank gaan zitten en ben er de eerstvolgende 4 maanden niet meer vanaf gekomen."

lees het hele artikel
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten

Op de hoogte blijven, like Care for Women Baarn
op Facebook.


Webdesign by Breunesse ICT