Care for Women wint Vrouw Award


Care for Women wint VROUW Award
 
Amersfoort, 12 juni 2013.
 
Gisterenavond werd door Daphne Deckers, voor de 5e keer de VROUW Awards uitgereikt. Bijna 25.000 vrouwen hadden de afgelopen weken gestemd op verschillende producten en diensten die hun leven veraangenamen. In de categorie Gezond & Fit was Care for Women de winnaar. 


 Care for Women wint de VROUW Award

Uit handen van Duco Bouwens, presentator van Nederland in beweging, ontving Care for Women de Vrouw-Vlinder voor het beste initiatief in de categorie Gezond en Fit. Voor Care for Women een belangrijke prijs, omdat de beoordeling van deze VROUW Award geheel in handen lag van vrouwen zelf. Care for Women zet zich al jaren in voor meer vrouwspecifieke zorg en wil vrouwen goed helpen als het gaat om gezondheidsproblemen als de overgang, menstruatieproblemen, zwangerschap, borstkanker of anticonceptie. “Deze VROUW Award laat zien dat vrouwen Care for Women waarderen en dat is voor mij, als initiatiefneemster, een extra stimulans om verder te gaan en elke keer weer op een andere manier de gezondheidszorg
voor vrouwen te verbeteren.”, aldus Catherine van Heest.
 José Buik, Care for Women specialiste in Baarn en Bunschoten.
Ook ik ben blij met het winnen van deze VROUW Award. Ik merk aan de vrouwen die bij mij in de praktijk komen dat ze het gevoel hebben hier al hun vragen te kunnen stellen en gericht, samen met mij, op zoek te gaan naar de juiste oplossing. Of het nu gaat om overgangsklachten, zwanger worden, of menstruatieklachten, het zijn vragen die specifiek voor vrouwen gelden en dan is het fijn goed begrepen te worden.

De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering vergoed, zonder dat hiervoor een verwijzing van de huisarts nodig is. Voor vragen of het maken van een afspraak in Baarn of Bunschoten:  035 – 54 312 59 / www.hormoonspecialist.nl


Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten

Workshops Data - Aanmelden

Stress, opgejaagd gevoel, hartkloppingen, brandend maagzuur, slecht slapen, neerslachtig..

Hard werken is niet erg, adrenaline en cortisol zijn nuttig! Minder goed is het als je lichaam continu wordt blootgesteld aan de stresshormonen, hierdoor treden er verstoringen op in de systemen van je lichaam.

Heb jij te maken met klachten/signalen en heb je het gevoel vast te lopen. Lees hier meer over de geplande workshops, je krijgt uitleg over de werking van je lichaam en handvaten hoe jij je lichaam zelf kan ondersteunen.

Welkom !

lees het hele artikel

Burn-Out, Depressie, Bijnieruitputting

"Het was een dag als vele anderen: thuis gekomen na een dag hard werken, even eten en door de kinderen van de sportvereniging halen. Maar deze avond zette ik de spullen in de gang en zei tegen mijn man: het is op, ik kan niet meer. Ik ben op de bank gaan zitten en ben er de eerstvolgende 4 maanden niet meer vanaf gekomen."

lees het hele artikel
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten

Op de hoogte blijven, like Care for Women Baarn
op Facebook.


Webdesign by Breunesse ICT