Alg Voorwaarden

Aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG
De orthomoleculair therapeuten beoefenen een praktijk als zelfstandige dienstverlener.

In 1988 opgericht als Nederlands, eerste, enige orthomoleculaire beroepsvereniging.
Anno 2020 is de MBOG een grote, professioneel georganiseerde beroepsvereniging in de complementaire, integrale zorg en behartigen wij de belangen van honderden artsen en therapeuten die werken aan chronische gezondheid.


WKKGZ - Klachtenbemiddeling 

Iedere zorgaanbieder wil kwaliteit leveren. Toch kan het gebeuren dat iemand niet tevreden is. Als u een vraag heeft of niet tevreden bent, hoor ik dit graag van u, zodat ik uw ervaring kan horen en uiteraard mijn aandeel kan leveren om uw klacht met u te bespreken en op te lossen. U kunt mij bereiken via:
Mobiel 06-36302965
Mail info@hormoonspecialist.nl

Mijn praktijk Hormoonspecialist is aangesloten bij de 'Koepel KAB'
Toen zorgverzekeraars te kennen gaven dat zij niet meer met alle individuele beroepsverenigingen wilden communiceren, heeft de klachtencommissie KAB haar werkzaamheden uitgebreid en is zij een koepel geworden. De koepel KAB vertegenwoordigt de bij haar aangesloten beroepsverenigingen bij de overheid, zorgverzekeraars en andere stakeholders. Tevens waarborgt de koepel KAB de kwaliteit van de leden. U kunt dan ook zeker zijn van een goed gekwalificeerde therapeut wanneer u voor een behandeling naar een van de bij de koepel KAB aangesloten therapeuten gaat.

Visitatie
Elke 5 jaar wordt mijn praktijk en de behandelingen tegen het licht  gehouden. Dit gebeurt onder de noemer: Visitatie

 

Workshops Data - Aanmelden

Stress, opgejaagd gevoel, hartkloppingen, brandend maagzuur, slecht slapen, neerslachtig..

Hard werken is niet erg, adrenaline en cortisol zijn nuttig! Minder goed is het als je lichaam continu wordt blootgesteld aan de stresshormonen, hierdoor treden er verstoringen op in de systemen van je lichaam.

Heb jij te maken met klachten/signalen en heb je het gevoel vast te lopen. Lees hier meer over de geplande workshops, je krijgt uitleg over de werking van je lichaam en handvaten hoe jij je lichaam zelf kan ondersteunen.

Welkom !

lees het hele artikel

Burn-Out, Depressie, Bijnieruitputting

"Het was een dag als vele anderen: thuis gekomen na een dag hard werken, even eten en door de kinderen van de sportvereniging halen. Maar deze avond zette ik de spullen in de gang en zei tegen mijn man: het is op, ik kan niet meer. Ik ben op de bank gaan zitten en ben er de eerstvolgende 4 maanden niet meer vanaf gekomen."

lees het hele artikel
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten

Op de hoogte blijven, like Care for Women Baarn
op Facebook.


Webdesign by Breunesse ICT